Şanlıurfa'da kapatılan hastane yeniden açılacak

Şanlıurfa'da SGK ile anlaşması yenilenmediği için kapatılan Özel Ursu Hastanesi, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binasına dönüştürüldü.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Coronavirus salgını kış önlemleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kiralanarak ihtiyaç halinde kullanılacak olan hastane binasında incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş ile birlikte hastanede yapılan çalışmaları inceleyen Vali Erin, gerçekleştirilen düzenlemeler hakkında bilgi aldı.

Kış aylarında koronavirus salgınından etkilenen vatandaşlara yönelik sağlık hizmetlerinin aksamaması amacıyla, İl Sağlık Müdürlüğünce kiralanarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binasına dönüştürülen Ursu Hastanesinde temizlik çalışmaları tamamlandı. Hastane bilgi yönetim sistemine dâhil edilen tesisteki tıbbi cihaz ve ekipmanlar da kalibre edildi. Ek binanın, diğer hastanelerdeki yoğun bakımlarında yatak sıkıntısı oluşması halinde kullanılacağı belirtildi.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da toplu taşımaya zam: Tam biniş 30 TL oldu
Şanlıurfa Şehir Hastanesi 3 Ekim'de hizmete açılacak
Şanlıurfa'da jandarma kılığına girerek 12 kilo altın ve 2 milyon TL çaldılar
Şanlıurfa'da 18 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Otoyolda ters yönde ilerleyen çekici sürücüsüne 90 bin lira ceza