Şanlıurfa’da sosyal yardımlar evlerde teslim edilmeye başlandı

Şanlıurfa Valiliği tarafından alınan kararın ardından polis ve emniyet bekçileri tarafından ihtiyaç sahiplerine bin TL'lik sosyal yardımları evlerinde teslim ediliyor.

PTT şubelerinde yaşanan yoğunluğun ortadan kaldırılması amacıyla hak sahibi tüm vatandaşların yardım ödemeleri, sadece adreslerinde kendilerine yapılıyor.

Bugün sabah saatlerinden itibaren kaymakamlıklarca görevlendirilen ekipler, tüm ilçelerdeki hak sahibi vatandaşların adreslerine bizzat giderek, yardım ödemelerini gerçekleştiriyor.

Yardım almak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılacak başvurular ise kabul edilmiyor.

PTT şubelerinde yardımların dağıtımına yönelik ise hiçbir işlem yapılmıyor. PTT kartı olan vatandaşların ödemeleri de sadece evlerinde, elden yapılıyor.

İLKHA








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa’da otomobil devrildi: 1 ölü
Şanlıurfa Umut Kervanı arama kurtarma eğitimini tamamladı
Şanlıurfa’da kablo kaynaklı yangın korkuttu
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şanlıurfa’da kuaförün Filistin’e destek kampanyasına yoğun ilgi