Şanlıurfa'da tartıştığı eşini ve kayınbabasını öldüren zanlı tutuklandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, baba evine dönen eşini ve kayınbabasını av tüfeği ile öldürerek bir çocuğu yaralayan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre; ilçeye 45 kilometre uzaklıkta bulunan Bürüncek (Meqtele) Kırsal Mahallesi'nde eşini ve kayınbabasını av tüfeği ile öldüren, eşinin yeğenini de yaralayan Halim Ç., Bayırözü (Areş) Kırsal Mahallesi yakınlarında Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinden sonra yoğun güvenlik önlemleri altında Siverek Adliyesine getirilen Halim Ç., çıkarıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanarak Siverek T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

İLKHA


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siverek Haberleri

Siverek'te trafik kazası: 4 yaralı
Siverek–Viranşehir yolu üzerinde, yaklaşık 20. kilometrede meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ölü bulunan şahsın cinayetine ilişkin 2 kişi gözaltına alındı
Vatandaşlar önlem çağrısı yaptı
Siverek ilçesi Fırat Mahallesi’nde apartman yangını paniğe neden oldu