Şanlıurfa’daki 1 Mayıs mitingi ilgi görmedi

Şanlıurfa’da bazı siyasi partiler ile KESK, SES, EMEP, EĞİTİM SEN, Alevi Kültür Dernekleri ve iş sendikaların düzenlediği 1 Mayıs mitingi ilgi görmedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Haliliye ilçesinde Paşabağı Mahallesinde HDP, KESK, SES, EMEP, EĞİTİM SEN, Alevi Kültür Dernekleri ve iş sendikaların düzenlediği 1 Mayıs mitingi ilgiyi görmedi.

Saat 13.00'de başlaması gereken etkinlik, katılım olmadığı için ancak saat 14.00 sıralarında başladı. Etkinliğe, katılan HDP Milletvekili Dilek Öcalan, bir konuşma yaptı.

Emek ve Demokrasi Platformu tarafından organize edilen 1 Mayıs kutlamalarına gelen sendika üyeleri davul zurna eşliğinde halay çekti.

Programa katılanlar müzik eşliğinde eğlenirken, polis etkinlik alanında ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.  (Hüseyin Yetmiş- İLKHA) 








 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa’da otomobil devrildi: 1 ölü
Şanlıurfa Umut Kervanı arama kurtarma eğitimini tamamladı
Şanlıurfa’da kablo kaynaklı yangın korkuttu
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şanlıurfa’da kuaförün Filistin’e destek kampanyasına yoğun ilgi