Şanlıurfa'daki Balıklıgöl, Corona virüs nedeniyle en sakin günlerini yaşıyor

​Dünyayı tehdit eden Corona virüs (Covıd-19) salgınına karşı alınan tedbirlerden dolayı her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Şanlıurfa'nın simgesi Balıklıgöl sessizliğe büründü.

Her mevsim binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan, içerisinde Hazreti İbrahim'in ateşe atıldığı makam bulunan Balıklıgöl, tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsten dolayı tarihinin en sakin günlerini yaşıyor.

Her Cuma günü özellikle Cuma namazından sonra ziyaretçi akınına uğrayan Balıklıgöl, kentte Cuma namazı kılınmamasından dolayı sessiz kaldı.

Balıklıgöl'ü ziyaret için gelen bazı ziyaretçilerin ise koruyucu maske taktığı gözlendi.

Corona virüs salgın hastalığına karşı alınan tedbirler kapsamında kentteki okullar, camiler, taziye evleri, müzeler, ören yerleri, düğün salonları, kahveneler, cafeler, çay bahçeleri, oyun salonları ve kütüphaneler kapatılmıştı.

İl Hıfzısıhha Kurulunun aldığı kararların da hızlı bir şekilde hayata geçirildiği kentte, Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle hazırlanan uyarıcı afişler, açık alan reklam panoları ile kurum kuruluşların binalarına asıldı.

İLKHA
















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da toplu taşımaya zam: Tam biniş 30 TL oldu
Şanlıurfa Şehir Hastanesi 3 Ekim'de hizmete açılacak
Şanlıurfa'da jandarma kılığına girerek 12 kilo altın ve 2 milyon TL çaldılar
Şanlıurfa'da 18 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Otoyolda ters yönde ilerleyen çekici sürücüsüne 90 bin lira ceza