Şanlıurfalılar Valinin adaylığına tepkili

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in istifa ettiği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olacağı yönünde çıkan haberlerin ardından başlayan tepkiler giderek büyüyor.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da Valisi Celalettin Güvenç'in istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin ardından başlayan tepkiler giderek büyüyor.


Vali Güvenç'in Büyükşehir Belediye Başkan adayı olma ihtimaline karşı yürüyüş yapan bir grup, yabancı bir başkan adayı istemediklerini ifade ettiler.


İki gündür devam eden protestolarda valinin aday gösterilmesine tepki gösteriliyor.


Topçu Meydanı'ndan Şanlıurfa Belediyesine kadar yürüyen grup, "Urfa'da adam mı yok" diyerek Vali Maraş'a sloganlarını attı.


Dün yaptıkları yürüyüşün basın tarafından tam gösterilmediğini iddia eden grup basının görevini yapmadığını belirterek duruma tepki gösterdi.


Başbakana seslerini duyurana kadar protestolarına devam edeceklerini belirten grup yarın saat:12.00'de aynı yerde daha kalabalık bir şekilde seslerini duyurmaya çalışacaklarını ifade etti.


Polisin sıkı güvenlik önlemleri aldığı protesto yürüyüşü yapılan konuşmalardan sonra sona erdi. (Osman Gülebak-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da toplu taşımaya zam: Tam biniş 30 TL oldu
Şanlıurfa Şehir Hastanesi 3 Ekim'de hizmete açılacak
Şanlıurfa'da jandarma kılığına girerek 12 kilo altın ve 2 milyon TL çaldılar
Şanlıurfa'da 18 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Otoyolda ters yönde ilerleyen çekici sürücüsüne 90 bin lira ceza