Şanlıurfa’nın 8 mahallesinde karantina uygulaması kaldırıldı

İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararı ile 4 ilçedeki 8 mahallede karantina uygulamasına son verilirken, bir mahalle karantinaya alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Hıfzısıhha kararıyla Eyyübiye ilçesi Yenice Mahallesi, Süleyman Şah ve Olukyanı Mahallelerinde, Haliliye ilçesi Sancaktar ve İpekyol Mahallelerinde, Karaköprü ilçesi Narlıkuyu Mahallesi’nde, Siverek ilçesi Bağlar ve Dicle Mahallelerinde, Covid-19'un pozitif çıkması nedeniyle 14 gündür devam karantina uygulamasının bugün itibariyle kaldırıldığı kaydedildi.

Ayrıca Haliliye ilçesi Konuklu Mahallesi’nde ikamet eden bir kişinin Covid-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı kişinin yaşadığı bina 14 gün süreyle karantinaya alındığı bildirildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da akü yüklü tır devrildi
Şanlıurfa'da "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli" düzenlenecek
Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyonda 57 silah ele geçirildi
Şanlıurfa'da yolcu otobüsünde 39 kilo gram uyuşturucu ele geçirildi
Şanlıurfa'da başka araca ait plakayla yakalanan sürücüye 140 bin lira ceza