"Şanlıurfa'nın Kurtuluşu" düzenlenecek programlarla kutlanacak

"Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu"nun 98'inci yıl dönümü çeşitli program ve etkinliklerle kutlanacak.

"Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu"nun 98'inci yıl dönümü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek çeşitli program ve etkinliklerle kutlanacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "11 Nisan Urfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98'inci Yıl Dönümü Etkinlikleri" öncesi basın açıklaması düzenleyerek kamuoyunu bilgilendirdi.

Etkinliklerin kurtuluş maneviyatına uygun bir şekilde ele alınacağını söyleyen Çiftçi, "Şanlıurfa'mızın en önemli günlerinden biri olan 11 Nisan münasebetiyle çok kapsamlı programlar düzenledik. Ecdadımız Şanlıurfa'mızı birlikte kurtardılar. Bizler de istiyoruz ki tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizle birlikte onlara yakışır bir şekilde bu günümüzü kutlayalım.” dedi.

"11 Nisan Kurtuluş Programları"nın 6 Nisan'da düzenlenecek olan sempozyumla başlayacağını belirten Çiftçi, etkinliklerin 15 Nisan'a kadar süreceğini söyledi. (Hüseyin Sayhar- İLKHA) 









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli" yarın düzenlenecek
Mescid-i Aksa için sabah namazında buluşma
Şanlıurfa'da akü yüklü tır devrildi
Şanlıurfa'da "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli" düzenlenecek
Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyonda 57 silah ele geçirildi