Şehid Mursi için taziye kuruldu

​Darbeci Sisi tarafında hapse atılan Muhammed Mursi mahkeme salonunda şehid olmasının ardından Batman’da taziye kuruldu.

Darbeci Sisi tarafında hapse atılan Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, mahkeme salonunda şehid olmasının ardından Mursi için bugün itibaren Batman’da taziye kuruldu.

Aydınlıkevler Mahallesi taziye evinde mahalle muhtarı Abdulkerim Ak tarafından kabul edilen taziyeler 3 gün sürecek.

Muhtar tarafından Şehid Muhammed Mursi’nin fotoğrafının bulunduğu bir brandaya “Tüm İslam âleminin başı sağ olsun İslam Şehidi Muhammed Mursi için taziye kabul yeri” yazısı yazılarak taziye evi girişine asıldı.

Taziyeleri kabul etmeye başladıklarını aktaran Muhtar Abdulkerim Ak, cuma gecesine kadar taziyelerin kabul edileceğini duyurdu.

Ak, “Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Aydınlıkevler Mahallesi bugün itibaren cumaya kadar (ayın 19-20-21) taziyeleri kabul ediyoruz. Başta şehidin ailesi olmak üzere tüm İslam âleminin başı sağ olsun. Şahadeti İslam âleminin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Zalimler için yaşasın cehennem.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı