Selahattin Eyyübi Hastanesi Başhekimi Şenol Gedik'e silahlı saldırı video foto

Diyarbakır Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekimine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda başhekimin koruması ile hastane çevresinde bulunan bir kişi yaralandı.

Diyarbakır Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Gedik'e  kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre olay saat 09.00 sıralarında hastane çevresinde meydana geldi. Diyarbakır Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekim Şenol Gedik hastaneye doğru makam aracı ile giderken silahlı saldırıya uğradı. Başhekimin korumalarının saldırgana karşılık vermesi ile çatışma çıktı.

Saldırganın kaçtığı çatışmada başhekim koruması Ahmet Demirel (37) kolundan yaralanırken, hastane yakınlarında bulunan bir kişi ise vücuduna isabet eden mermi ile yaralandı. Yaralılar Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Başhekim koruması Ahmet Demirel ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Çatışmanın ardından olay yerine gelen polisler incelemelerde bulundu. Olaylar ilgili soruşturma başlatılırken, saldırgan ise aranıyor.

Hastane bahçesinde gayri resmi kantin açıp işleten kantinci ile başhekim korumasının dün bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı iddia edilirken olayın bu nedenle çıktığı ileri sürüldü.

İLKHA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir