Selahattin Ürük kabri başında anılacak

​Hizbullah Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Selahaddin Ürük, şehadetinin yıldönümünde Mardin’in Mazıdağı ilçesinde dava arkadaşları, sevenleri ve yakınları tarafından anılacak.

Adana'nın Pozantı ilçesinde 2001 yılında düzenlenen bir baskında katledilen Hizbullah Cemaati'nin önde gelen isimlerinden Selahaddin (Sülhaddin) Ürük, dava arkadaşları, yakınları ve sevenleri tarafından Mardin’in Mazıdağı ilçesinde bulunan kabri başında düzenlenecek bir programla yad edilecek.

Ürük'ün yakınlarından alınan bilgiye göre, anma programı yarın  (3 Eylül) ikindi namazının ardından düzenlenecek. Anma programında Kur’an-ı Kerim okunacak, konuşmalar yapılıp, dua edilecek.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mazıdağı‎ Haberleri

Mazıdağı'nda 5 araç zincirleme kazaya karıştı: 4 yaralı
1 kişi hayatını kaybetti
Mardin’in Mazıdağı ilçesinde 16 yaşındaki kız evinde ölü bulundu
4 kişi yaralandı
Mardin’in Mazıdağı ilçesinde gölette cenazelerine ulaşılan 2 çocuk defnedildi