Serinlemek için sulama göletine giren 2 kardeş boğuldu

Afyonkarahisar'da, serinlemek için girdikleri sulama göletinde boğulan 2 kardeşin cenazesi toprağa verildi.

Merkeze bağlı Kızıldağ köyünde dün hayvan otlatan Hamza ve Muhammet Can Örnek, serinlemek için bölgedeki sulama göletine girdi.

Akşam hayvanlarla eve dönmeyen iki kardeşi, ailesi aramaya çıktı.

Gece kardeşlerin ayakkabılarını göletin çevresinde bulan yakınları, boğulma ihtimali üzerine durumu 112 Acil Servis'e bildirdi.

Olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve Konya İl Emniyet Müdürlüğünden dalgıç polis ekibi sevk edildi. Dalgıç polis ekibi, yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından iki kardeşin cesedini göletten çıkardı.

Cenaze aracına alınan Hamza ve Muhammet Can Örnek'in cesedi, otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesindeki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Hamza ve Muhammet Can Örnek'in cenazeleri, kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!
Zorunlu kış lastiği uygulaması 15 Kasım'da başlayacak