Sevgi Evlerinde kalan çocuklara kayak eğitimi verildi

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sevgi Evlerinde kalan çocuklara kayak eğitimi verildi.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sevgi Evlerinde kalan çocuklara yönelik başlattığı kayak eğitimi başladı.

Küpkıran Kayak Merkezine gelen çocuklar, alanında uzman Eğitmen Harun Akyol nezaretinde kayak eğitimi gördü.

Kayak sporu ile ilk defa tanışma fırsatı bulan çocukların heyecanlı oldukları gözlendi.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, sosyal kazanım projeleri kapsamında çocukların topluma kazandırılması bakımından bu tür çalışmalara önem verdiklerini dile getirdi.

Bu tür projelerin devam edeceğini belirten Alp, "Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızın mutlu olması ve onları topluma kazandırmak için elimizden gelen desteği vereceğiz." dedi.

Çok mutlu olduklarını belirten çocuklar, kendilerine bu imkânı verdikleri için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler. (İLKHA)









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri

Arıcılar bal üretimi sezonuna geç başladı
Nahçıvan’da tır şoförlerinden imdat çağrısı "5 gündür tozun toprağın içinde mahsur kaldık!"
Ağrı’da meydana gelen iki ayrı trajik olayda iki kişi hayatını kaybetti
Ağrı’da kar yağışı kenti yeniden beyaza bürüdü
Ağrı'da 117 hafız icazetini törenle aldı