Şeyh İkrime Sabri: Kudüslüler Mescid-i Aksa’nın saygınlığına dokunulmasına izin vermeyecek

Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri, uluslararası toplumun Kudüs’te yaşanan olaylar karşısındaki sessizliğini kınayarak, işgal rejimini dizginleyecek gerçek anlamda baskıların olmamasını eleştirdi.

Şeyh İkrime Sabri, siyonistlerin Mescid-i Aksa’yı hedef alan saldırılarına cevabı geçtiğimiz günlerde yaptıkları gibi Kudüslü gençlerin vereceğini belirtti.

“Kınamalardan başka bir şey işitmedik” diyen Şeyh İkrime Sabri, Kudüs’te yaşanacak her türlü gerginlikten ve Mescid-i Aksa’ya gelecek herhangi bir zarardan tamamen işgal rejiminin sorumlu olduğunu ifade etti.

Şeyh İkrime Sabri, siyonistlerin, Ramazan’ın 28’inci günü siyonist yerleşimcilerin baskın yapabilmesi için Mescid-i Aksa’yı boşaltmak istediğine dikkat çekti.

Mescid-i Aksa Hatibi ayrıca Kudüslülerin kentlerini terk etmeyeceklerini ve Mescid-i Aksa’nın saygınlığına dokunulmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Kudüslü birçok aktivist, siyonist yerleşimcilerin 28 Ramazan Pazartesi günü kalabalık gruplar halinde baskın yapmasına karşı koymak üzere Mescid-i Aksa’da nöbet tutma çağrısında bulundu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!
İsrailin STK yasağı Gazze'de felaketi derinleştiriyor
O sadece bir sözcü değil ümmetin sesiydi
BM: Gazze'de durum felaket boyutunda
Onlarca silahlı milis HAMAS'a teslim oluyor