Siirt Belediyesi su faturaları ödemelerini 3 ay faizsiz olarak erteledi

Siirt Belediyesi (Covid-19) salgını nedeni ile vatandaşların maddi olarak zor durumda kalmamaları için su faturaları ödemelerini 3 ay erteleme kararı aldığını açıkladı.

Siirt Belediyesi SİSKİ Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Coronavirus (Covid-19) salgını ülkemizde görülmesine karşı yoğun olarak dezenfekte çalışmalarını sürdürürken vatandaşlarımızın maddi olarak zor durumda kalmamaları için su faturaları ödemelerini 3 ay erteleme kararı aldık.” ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, Coronavirus ile mücadele kapsamında vatandaşların ekonomik olarak zor durumda kalmalarını önlemeye yönelik SİSKİ Müdürlüğünün, nisan, mayıs ve haziran aylarına ait su abonelerinin su faturaları ödemelerinin faizsiz olarak ertelendiğini kaydedildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

4 yaşındaki küçük kız oyun parkında ayağını oyun aletine sıkıştırdı
Siirt’te çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
Siirt’te trafik kazası: 3’ü aynı aileden 4 kişi yaralandı
Siirt’te hafif ticari araç motosikletlilere çarptı: 2 yaralı
Siirt'te mutfakta bulunan fırın aniden patladı