Siirt’in Kurtalan-Baykan karayolu Başur Köprüsü mevkiinde otomobil ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Siirt’in Kurtalan-Baykan karayolu Başur Köprüsü mevkiinde hafriyat kamyonu ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Kurtalan-Baykan Üçyolu mevkiinde 56 AAF 475 plakalı hafriyat kamyonu ile 33 AIV 898 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, tavanı koparak yol kenarına savruldu.

Kazada otomobilde bulunan Bünyamin Pektaş (19) olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan O.E., M.N., S.Ö. ve S.Y.E. ise yaralandı. Yaralılardan O.E.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Siirt–Şırnak sınır hattında yaban hayatının zenginliği bir kez daha gözler önüne serildi
Siirt’te takla atan araçtaki 4 kişi yaralandı
Siirt’te akrabalar arasında silahlı kavga: 2 kişi yaralandı
Siirt’te otogar arkasında silahlı kavga: 5 yaralı
Siirt’te bir kişi eşi ile amcasını öldürüp, 3 akrabasını yaraladı