Siirt'te dezenfekte ve sterilizasyon çalışmaları arttı

​Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentte son günlerde artış gösteren Covid-19 vaka sayısındaki artış nedeniyle dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarını arttırdı.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Coronavirus salgınına karşı alınan önlemler kapsamında özellikle vatandaşların yoğun olduğu risk bölgelerinde arttırılan dezenfekte çalışmaları kapsamında, sosyal yaşam alanları, kamu kuruluşları, ibadethaneler, toplu taşıma araçları duraklar, banklar, çarşılar, cadde ve sokaklar ile oyun parkları gibi insan yoğunluğunun olduğu risk bölgelerinde dezenfekte ve sterilizasyon çalışmaları yoğunlaştırıldı.

Alınan tedbirler kapsamında, vatandaşların virüslerden olabildiğince uzak tutulması için sürdürülen dezenfekte çalışmaları belirlenen program dahilinde hız kesmeden periyodik olarak devam edeceği öğrenilirken, vatandaşların maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları ve aşılarını yapmaları, Covid-19 salgınıyla mücadelede, en büyük gücün aşı olduğunu unutmamaları gerektiği duyuruldu.












İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Fiyatlar 400 lirayı bulabilir
Siirt’te selin ağır bilançosu: Tarım ve hayvancılık zarar gördü
Siirt'te sel sonrası hasar tespit çalışmaları başlatıldı
Siirt Valiliğinden yaşanan sele ilişkin açıklama
Siirt'te selin yaraları sarılıyor: Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor