Siirt'te huzur ve güven uygulaması

Siirt İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Siirt genelindeki sorumluluk bölgelerinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı 35 ekip ve 332 personel başta terör, asayiş ve narkotik olayları olmak üzere Siirt genelindeki sorumluluk bölgelerinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.

Türkiye genelinde Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, başta terör, asayiş ve narkotik olayları olmak üzere günübirlik kiralanan evler, kiralık araç firmaları ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele maksadıyla, ülke genelinde eş zamanlı olarak "Türkiye huzur ve güven uygulaması" icra edildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığının 35 ekip ve 332 personel ile gerçekleştiridği uygulamalarda; 45 metruk bina, 18 iş yeri ve 35 yol kontrol noktasında, bin 202 şahıs sorgulanmış, 446 araç kontrol edilmiş, izin belgesi olmayan Suriye uyruklu N.M. isimli şahıs yakalanarak, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilerek, 701 TL idari para cezası uygulanmış, ayrıca 2 bin 918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu gereği; 9 araca toplam 4 bin 849 TL trafik para cezası uygulanmış, 3 araç da trafikten men edilmiştir." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Çemêkarê Yaylası'nda karakovan bal hasadı yapıldı
Umut Kervanı lösemili çocuğun hayalini gerçekleştirdi
Siirt'te kronik yara ve diyabetik ayak bakım polikliniği hizmete girdi
Suriye uyruklu 2 PKK elemanı yakalandı
Siirt'te "Emniyet Kemeri Uygulaması" gerçekleştirildi