Siirt’te kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başladı

Siirt’te 6 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm Projesini yerinde incelemek amacıyla Siirt’e gelen Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Mehmet Bedestenci, çalışmalarına başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Kentsel dönüşüm daire başkanı Mehmet Bedestenci ve ekibi Siirt’te gelerek Ulu Cami etrafında yapılması planlanan kentsel dönüşümle ilgili saha çalışması yapıldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Raci Bülbül ve beraberindeki heyet, Tınaztepe, İnönü, Batı, Karakol, Sakarya ve Ülkü Mahallesi’ni gezdi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek projeyle ilgili istişarede bulunduğunu Twitter hesabından paylaştı.

Ören, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Bey’i ziyaret ederek Kentsel dönüşüm projesinin son durumunu, TOKİ projelerini ve diğer taleplerimizi istişare ettik. Yakın zamanda Siirt’te gelme sözünü aldığımız Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”

İLKHA




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

4 yaşındaki küçük kız oyun parkında ayağını oyun aletine sıkıştırdı
Siirt’te çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
Siirt’te trafik kazası: 3’ü aynı aileden 4 kişi yaralandı
Siirt’te hafif ticari araç motosikletlilere çarptı: 2 yaralı
Siirt'te mutfakta bulunan fırın aniden patladı