Siirt’te "Özgür Kudüs" için pedal çevrilecek

HÜDA PAR Siirt Genlik Kolları Başkanlığı, Siyonist işgalcilerin Kudüs’te estiği teröre dikkat çekmek için yarın bisikletli eylem turu düzenleyecek.

Siyonist işgalcilerin Kudüs’te Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği teröre dikkat çekmek amacı ile HÜDA PAR Siirt Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından bisikletli eylem turu ve basın açıklaması düzenlenecek.

Siirt HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Yakup Toprak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Terör çetesi Siyonistlerin Filistinli Müslümanlara Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatmasına sessiz kalamazdık. Bütün İslam âlemi olarak buna tepki göstermeliyiz. Bu amaçla bütün Siirtli kardeşlerimizi yapacağımız 'Özgür Kudüs İçin YolAÇIK' etkinliğe davet ediyoruz." dedi.

“Özgür Kudüs İçin YolAÇIK” sloganıyla ile pedal çevrilerek farkındalık yaratmak için yapılacak bisiklet turu yarın 18.30’da Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak bisiklet turu, Güres Caddesi Mevlana çay bahçesinin önünde saat 19.00’de basın açıklaması ile son bulacak.

İLKHA


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

GES projeleri köylüyü mağdur etmeyecek şekilde planlanmalı
HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı’ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” mesajı
Diyarbakır – İstanbul arasında hızlı tren hattı olmalı
Asgari ücretle aile geçindirmek imkânsız!
Binlerce mahkûm adalet bekliyor