Silvan’da TOMA’ya roketli saldırıda 1 Polis hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Silvan İlçesinde kolluk güçleri ile PKK’liler arasında çıkan çatışmalarda bir Polis hayatını kaybetti.

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi Tekel ,Mescit ve Konak Mahallelerinde sokağa çıkma yasağı devam ederken,  kolluk güçleri ile PKK’liler arasında çıkan çatışmalarda bir Polis hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre bu akşam saatlerinde  Karabehlül caddesinde izinsiz gösteri yapan HDP’lil  gruba polis ekipleri TOMA ile müdahale etti. Müdahalenin ardından Diyarbakır Caddesinde seyir halinde olan bir TOMA’ya PKK’liler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırı  sonucu bir Polis hayatını kaybetti bir Polis ise hafif yaraladı.

Olay yerine gelen ambulansla yaralı polis Silvan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, İlçede çatışmaların şiddetlenerek devam ettiği bildirildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silvan Haberleri

Diyarbakır Silvan'da örtü yangını ormanlık alana yayıldı
Batman-Silvan yolunda fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi
Silvan'da gündeme gelen kavşakta çalışma başlatıldı
HÜDA PAR İlçe Başkanı Balyen: Silvan halkının kavşak talebi karşılanmalı
Silvan'da kontrolsüz kavşak kazalara davetiye çıkarıyor