Silvan'ın Eski Emniyet Müdürü tutuklandı

Silvan’da 2012 yılında Emniyet Müdürü olarak görev yapan Mustafa Kılıçaslan, 14 Aralık operasyonunda ‘Paralel Yapı’ya yapılan operasyonda örgüt üyesi olmak suçundan tutuklananlar arasında yer aldı.

Mustafa Kılıçaslan emniyet teşkilatı içerisinde var olan örgütlenmenin içinde yer aldıkları yönünde kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin bulunduğu, ayrıca almaları muhtemel ceza göz önüne alındığında kaçma şüphelerinin bulunduğu ifade edildi.

Soruşturmanın henüz tamamlanmamış olması nedeniyle şüphelilerin delilleri yok etme, gizleme, tanık ve mağdurlar üzerinde baskı oluşturma şüphesinin bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silvan Haberleri

Bu surları ya yıkın ya da restore edin
Kasaplar Çarşısının sorunları artık çözülmeli
Bir an önce tarihi camimiz onarılmalı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bulunan 133 yıllık tarihi camisi yıllardır ibadete açılmayı bekliyor
Silvan'da 50 bin insanı etkileyen bu kanal sorunu artık çözülmeli