Sınavda fenalaştı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde açık öğretim sınavına giren bayan öğrenci, sınav esnasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

BİNGÖL - Açık öğretim Lisesi sınavı için Karlıova’nın Kümmet köyünden ilçeye gelen öğrencilerden Beyza Keklik, fenalaştı. Okul görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan öğrenci, ambulansla Karlıova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Karlıova Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınan Beyza Keklik’in sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavinin devam ettiği öğrenildi.

 

Karlıova ilçesinde yapılan açık öğretim sınavlarına Elazığ ve Erzurum gibi illerden de katılım olurken, sınava girenlerin sayısının ilçede 450 olduğu öğrenildi.  (Bülent Temiz - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karlıova Haberleri

Karlıova’da Mevlid-i Nebi Haftası programı düzenlendi
1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı
Karlıova’da çıkan yangın kontrol altına alındı
Bingöl Karlıova'da kasten öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı
Köy evleri uzun namlulu silahlarla tarandı