Şırnak Valisi Pehlivan konutları inceleyerek vatandaşı dinledi

Şırnak Valiliğine yeni atanan Ali Hamza Pehlivan, yapılan konutları yerinde inceleyerek vatandaşın talep ve önerilerini dinledi.

17 Temmuz 2019'da Cumhurbaşkanlığınca yayımlanan kararnameyle, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Şırnak Valisi Mehmet Aktaş'ın yerine atanan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, görevinin ilk gününde kentte incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile beraber ilk önce Sanat sokağında bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Ardından İsmetpaşa ve Aydınlıkevler Mahallelerinde bulunan konutları inceleyen Pehlivan, daha sonra Cumhuriyet ve Ömer Kabak Meydanlarında vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Vatandaşların görüş ve taleplerine çok önem verdikleri için sahaya indiklerini aktaran Pehlivan, Şırnak'ı tanıdıkça daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri

Trafik ve güvenli sürüş uzmanı Tulukçu: Trafikte öfke patlamasının en büyük nedeni kurallara uymamak
Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonları: 86 gözaltı
Şırnak'ta narkotik ve kaçakçılık operasyonları: 40 gözaltı
HÜDA PAR’dan 13 yıldır bitmeyen Şırnak-Van yolu için yetkililere çağrı
Şırnak'ta tırda 5 kilo 800 gram metamfetamin ele geçirildi