Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesin'de sağlık ocağı hizmete açıldı foto

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine 2 nolu Sağlık Ocağı törenle hizmete açıldı.

Sağlık hizmetlerinde ilk koruma kademesi olarak görülen sağlık ocağı açılışına Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Eyyüp Güneş sağlık çalışanları ve kurum müdürlerinin katılımıyla 2 nolu Acil Sağlık hizmete açıldı.  

Törende bir konuşma gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Dr. Eyyüp Güneş, yeni açılan istasyonlarla tam donanımlı kara, hava ambulanslar ve profesyonel sağlık ekiplerle verilir hale geldiğini söyledi.

Güneş "2016 yılı içerisinde ilk 4 ayda kara ambulanslarımızla toplam  15 bin 755 hastayı hastanelere taşıdık. 2016 yılı içerisinde uçak ve helikopter ambulansla toplam 22 acil hastayı başka illere sevk ettirdik .Acil sağlık hizmetlerini il geneline yayıldığında 17 acil sağlık hizmetleri istasyonumuz, 53 adet ambulansımız,bu ambulansların 1’i 4 yataklı ,1 ‘İ obez yoğun bakım, 5 adet kar paletli ve 2 adet zırhlı ambulanslardır ve profesyonel ekiplerimizle daha etkili ve kapsamlı bir şekilde sunmanın gayreti içerisindeyiz."

Tören sonunda Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe,  Sağlık Bakanlığı tarafından başarılı sağlık personeline gönderilen takdir belgesi verdi. (İLKHA) 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Beytüşşebap Haberleri

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Habur Çayı'na düşerek akıntıya kapılan genç hayatını kaybetti
Beytüşşebap'ta suya düşerek kaybolan genci arama çalışmaları 3'üncü gününde sürüyor
Balık tutarken Habur Çayı'na düşen genç kayboldu
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 573 bin metrekarelik riskli alan çelik ağlarla örülecek
Yayla yolları temizleniyor