Şırnak’ta 3 PKK’li öldürüldü

Şırnak’ta düzenlenen operasyonlarda 3 PKK’li öldürüldü.

Şırnak’ta Yeni Van Yolu Şantiyesine PKK tarafından düzenlenen saldırı sonrası düzenlenen operasyonlarda 3 PKK’li öldürüldü.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz Yeni Van Yolu şantiyesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen ve bir şantiye çalışanımızın şehit olduğu saldırı sonrası bölgedeki bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla başlatılan operasyonda, 3 bölücü terör örgütü mensubu, silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.” denildi.

Yapılan aramada, 2 Adet AK-47 kaleşnikof piyade tüfeği, 8 adet AK-47 kaleşnikof şarjörü, bir adet RPG-7 roketatar, bir adet roket, 4 adet el bombası, bir adet el telsizi, bir adet aksiyon kamerası, 3 adet şemsiye ele geçirildiği belirtildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri

Şırnak'ta uyuşturucu ve asayiş operasyonları: 29 kişi hakkında işlem yapıldı
Hasan Tekin şehadetinin 36'ncı yılında kabri başında yad edildi
Şırnak'ta ormanlara girişler yasaklandı
Şırnak'ta iki aşiret arasındaki husumet kanaat önderlerinin devreye girmesiyle son buldu
Şırnak’ta Küresel Sumud Filosu saldırısı protesto edildi