Siverek- Diyarbakır kara yolunda mahsur kalan vatandaşlar yardım bekliyor

Siverek- Diyarbakır kara yolunda yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarından dolayı mahsur kalan vatandaşlar donma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Şanlıurfa- Diyarbakır kara yolunda etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yüzlerce araç mahsur kaldı.

İLKHA'ya ulaşan yolda kalan vatandaşlar, Güvercin kırsal Mahallesi yakınlarında yaklaşık 8 saattir mahsur kaldıklarını, yakıtlarının bitmek üzere olduğunu ve sabahtan beri bir şey yemediklerini belirttiler.

Şanlıurfa Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Koordinasyon merkezine bağlı araçlarımız ve ekiplerimizle yol açma ve kurtarma çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kar fırtınası nedeniyle ulaşıma kapanan Şanlıurfa-Siverek karayolunda, yol açma çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Sayın Valimiz Abdullah Erin'in sahada bizzat koordine ettiği ekipler kapanan yolları açarken, mahsur kalan vatandaşlarımıza ulaşılmaya başlandı." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir