Siverek Şeyh Cafer'de akrabalar arasında kavga: 2 ölü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akrabalar arasında bilinmeyen bir sebeple çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Olay, Siverek ilçe merkezine 50 kilometre uzaklıkta bulunan Şeyh Cafer (Dar) kırsal mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, akrabalar arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada her iki taraftan çok kişi yaralandı.

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Şanlıurfa’da hastaneye sevk edilen yaralılardan Kutbettin Yaygın ve Ali Türk hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı mahallede gerginlik devam ederken jandarma olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siverek Haberleri

Şanlıurfa Siverek'te tırın altında kalan işçi hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da otomobilin bankete düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı
Şanlıurfa'ın Siverek ilçesinde otomobilin bankete düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı
3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı
Şanlıurfa Siverek'de serinlemek amacıyla suya giren iki kardeş boğuldu