Siverek'te 65 kg esrar ele geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 65 kilo 120 gram esrar ile 9 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde, Siverek- Diyarbakır karayolunda bulunan Selimpınar mevkiinde yapılan denetimlerinde bir araç içerisinde 65 kilo 120 gram esrar ele geçirilirken, araçta bulunan Y.Ç. isimli şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili yapılan araştırmalarda bu olaya yardım eden ve öncü olduğu tespit edilen aracı kullanan E.G' de polis tarafından yakalandı.

İfadeleri alınan Y.Ç. ve E.G., "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

Siverek-Diyarbakır karayolu üzerinde bir otobüste C.M.'ye ve M.D.'ye ait bagajda yapılan incelemede 9 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. (A. Uğurlu-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siverek Haberleri

Siverek'te trafik kazası: 4 yaralı
Siverek–Viranşehir yolu üzerinde, yaklaşık 20. kilometrede meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ölü bulunan şahsın cinayetine ilişkin 2 kişi gözaltına alındı
Vatandaşlar önlem çağrısı yaptı
Siverek ilçesi Fırat Mahallesi’nde apartman yangını paniğe neden oldu