Siyer Vakfı, Zilhicce ayının il 10 gününün önemini anlatan program dizisi başlatıyor

Siyer Vakfı, rahmet ve mağfiret günlerinden olan Zilhiccenin ilk 10 gününün ihya edilmesi ve o günlerin anlaşılması adına Muhammed Emin Yıldırım’ın anlatımıyla “10 Gece” başlığı altında program düzenleyecek.

Peygamber Efendimizin,  "Allah (Celle celaluhu) katında çokça ibadet edilecek ve salih amel işlenecek günler içerisinde, Zilhicce’nin ilk on gününden daha hayırlısı yoktur.’ diye buyurduğu zaman diliminin ihya edilmesi adına başlatılacak olan program, Zilhicce'nin ilk gecesi (21 Temmuz Salı) itibarıyla başlayıp Kurban Bayramı’na kadar devam edecek.

10 gün boyunca Siyer TV YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak olan programla, kaçırılmayacak kadar kıymetli bu özel günlerin farkına varma, Zilhicceyi anlama, bu zaman dilimlerinin Allah Resulü ve sahabeler gibi ihya edilmesi hedefleniyor.

Muhammed Emin Yıldırım Hoca'nın anlatımıyla “10 Gece” başlığı altında gerçekleştirilecek olan programlar her gece 22.00’de Siyer TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 33 yıl işgal zindanlarında kalan Mahmud İsa'nın düğününe katıldı
HAKSİAD Genel Merkezi’nde bankacılık ve inovasyon buluşması
İslami kimlik cezalandırılıyor
HÜDA PAR’dan gıyabi cenaze namazı çağrısı
Halk yılbaşı kutlamasına nasıl bakıyor?