Siyonist çeteler Filistinlilere saldırdı: Bir şehit 250 yaralı

​Siyonist İşgalci çetelerin Kudüs ve Batı Şeria’da düzenlediği saldırılarda bir kişinin şehit edildiği 250 kişinin de yaralandığı bildirildi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalcilerin başkenti kararının ardından protestoya başlayan Filistinlilere Siyonist çeteler, göz yaşartıcı gazın yanı sıra gerçek ve plastik mermilerle göstericilere saldırıyor.

Trump’ın Kudüs’ü işgalci Siyonistlerin başkenti olarak tanıma ve ABD Büyükelçiliğini Kudüs’e taşımaya yönelik şer planı Kudüs ve Batı Şeria’da başta olmak üzere tüm dünyada protesto edildi.

İlk belirlemelere göre, Gazze ve Batı Şeria'da saldırılarda, bir kişi şehit olurken, 7'si gerçek kurşun, 45'i plastik mermi, olmak üzere toplamında 250 kişi yaralandı. (İLKHA)










 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı