Siyonist işgal rejimi Batı Şeria'nın birçok bölgesine baskın düzenledi

Siyonist işgal rejimi, Batı Şeria'nın birçok bölgesine baskın düzenlerken baskınlar sırasında işgal askerleriyle Filistinliler arasında çatışma çıktığı ifade edildi.

Yerel kaynaklar, işgal rejiminin Cenin'in güneyindeki Ya'bed kasabasında askeri varlığını artırdığını duyurdu.

Kaynakların belirttiğine göre Ya'bed yakınındaki İmreyha civarına ve Dutan askeri kontrol noktasına çok sayıda asker sevk edildi.

Bununla eş zamanlı olarak işgalciler Arrabe ve Fahme kasabalarının ova bölgelerine havadan helikopterlerle asker indirdi.

İşgalciler Batı Şeria'nın orta kesiminde yer alan Ramallah şehrinin kuzeyindeki El-Mezra'a kasabasından Ahmed Usame Leddaduve ve Abdulmuti Leddaduve isimli gençleri alıkoydu.

Batı Şeria'nın güney kesiminde yer alan Beytlahim'de Cebelu'l-Mevalih'ten Tamir Nasır Avvad'ı (19), El-Fevağire Mahallesi'nden de İbrahim Hani Suman'ı (29) evlerine baskın düzenleyerek esir aldı.

Batı Şeria ve Kudüs'ün çeşitli bölgelerine günlük olarak baskınlar düzenleyen siyonist işgal rejimi, baskınlar için genellikle insanların uykuda olduğu gece geç saatlerini ya da sabah erken saatlerini seçiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Can kaybı 72 bin 938'e yükseldi
Şehit İzzeddin İzzeddin el-Haddad dualarla defnedildi
Gazze’de şehit sayısı 72 bin 763’e yükseldi
Gazze'de ateşkes ihlallerinin devam etmesi sonucu 5 şehit
Kudüs'te rahibeye saldırı