Siyonist işgal rejimi Müslümanları Mescidi Aksa’dan uzaklaştırmayı sürdürüyor

Siyonist işgal rejimi, Mescidi Aksa’nın İslami kimliğini yok etmek amacıyla bölge sakinlerine mescitten uzaklaştırma cezası veriyor.

Siyonist işgal rejimi, Filistinlileri Mescidi Aksa'dan alıkoymak ve engellemek için türlü türlü oyun ve kirli planları icra etmekten çekinmiyor.

Bu planlarından biri de sıradan bahanelerle Filistinlileri Mescidii Aksa'dan uzaklaştırmak ve engellemek için cezalar vermek.

Bu çerçevede işgalciler, Nizam Ebu Rumuz isimli Kudüslü vatandaşa Mescidi Aksa’dan 6 ay uzaklaştırma cezası kesti.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ebu Rumuz, daha önce de Mescidi Aksa’nın içinde ibadet ederken işgal güçleri tarafından tutuklandığını, karakola götürülerek soruşturmaya tabi tutulduğunu ve 4 aylık Aksa’dan uzaklaştırma cezasına mahkûm edildiğini belirtti.

Siyonist işgal rejimi, daha önce de eski Kudüs-Filistin Müftüsü Şeyh İkrime Sabri başta olmak üzere onlarca Kudüslüye Mescidi-i Aksa'dan uzaklaştırma cezası vermişti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Yetimler Vakfı Kadir Gecesi'nde de Gazze'yi unutmadı
Yetimler Vakfı Gazzelilere sahur ikramında bulundu
Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor
Gazze'de can kaybı 72 bin 32'ye yükseldi
Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!