Siyonist işgal rejimi radyo sunucusunu bombardımanda katletti

​El Aksa Radyosu sunucusu Yusuf Ebu Hüseyin, Gazze'deki evinin işgalciler tarafından bombalanması sonucu şehit oldu.

Siyonist işgal rejimi, Gazze Şeridi başta olmak üzere Filistin ve işgal altındaki topraklarda katliamları kamuoyuna duyurmaya çalışan gazetecileri hedef almaya devam ediyor.

İşgal uçakları, bu sabah Gazze Şeridi'ndeki Radwan Mahallesi'ndeki El Aksa Radyosu sunucusu Yusuf Ebu Hüseyin'in evini bombaladı. Saldırıda Ebu Hüseyin şehit olurken bazı siviller de yaralandı.

Ebu Hüseyin'in şehadetiyle işgalci rejimin katlettiği gazetecilerin sayısı da 3'e yükseldi.

İşgal rejimi 10 Mayıs'tan bu yana Filistinlileri sesini duyurmaya çalışan medya kurumları ve ofislerini de hedef alıyor. İşgal rejimi geçtiğimiz gün içerisinde 26 yerel, Arap ve uluslararası medya kuruluşlarının bulunduğu 2 binayı bombardımanla tamamen yıktı. Gazze Şeridi'nde bulunan bir başka bina ise büyük hasar almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı