Siyonist yerleşimciler Mescid-i Aksa'yı kirletti

​Siyonist yerleşimciler, işgal rejimi koruması altında Pazar günü El Aksa Camii'nin avlularına akınlarına yeniden başladılar.

Kudüslü kaynaklar, 21 yerleşimcinin kutsal İslami bölgeye girdiğini ve bu sırada provokatif Yahudi ritüelleri gerçekleştirdiğini söyledi.

Geçen hafta Yahudi Sukkot tatilinde 373 siyonist yerleşimcinin mübarek El Aksa Camii'ne baskın düzenlediği bildirildi.

Yerel kaynaklar, düzinelerce Yahudi yerleşimcinin El Aksa avlularına girmesine izin verilirken, Müslümanların tecrit bahanesiyle buraya girmesinin engellendiğini bildirdi.

Tapınak Dağı adı verilen organizasyonlara göre, yüzlerce mil uzakta yaşayan düzinelerce Yahudinin El Aksa'ya saldırdığı kaydedildi.

Kudüslü aktivistler, El Aksa Camii'ne girişleri engellenen Filistinli Kudüslülere ve ibadet edenlere yönelik ırkçı işgal rejimi politikalarının El Aksa Camii'ni boşaltma ve bölme planlarının bir parçası olduğunu belirtti.

İşgal rejimi, Kudüslüleri El Aksa Camii'ne sık sık gitmekten caydırmak ve siyonist yerleşimciler için kolay bir av yapmak amacıyla tutuklamalar, sınır dışı etmeler ve para cezalarıyla hedef alıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Yetimler Vakfı Kadir Gecesi'nde de Gazze'yi unutmadı
Yetimler Vakfı Gazzelilere sahur ikramında bulundu
Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor
Gazze'de can kaybı 72 bin 32'ye yükseldi
Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!