Siyonistler herhangi bir engel ile karşılaşmadan Filistin topraklarını işgale devam ediyor

Siyonist işgalciler, Beytülahim'in doğusundaki Teku beldesinde bir Filistinliye ait bir dönüm araziyi gasbederek el koydu.

Beytülahim Utanç Duvarı ile Mücadele Komitesi Başkanı Hasan Bericiye, konuya ilişki yaptığı basın açıklamasında, siyonist işgalcilerin, Teku beldesinin kuzey girişinde bulunan işgal ordusu askeri kampını genişletmek amacıyla Filistinliye ait civardaki bir dönüm araziyi gasp ettiğini bildirdi.

Filistin İstatistik Merkezi'nin verilerine göre siyonist işgal rejimi, 27 bin kilometrekarelik Filistin topraklarının yüzde 85'ine el koymuş durumda ve her geçen gün bu oran artmakta. Filistinliler ise bu alanın sadece yüzde 15'ini kullanabiliyor.

Filistinliler, doğal kaynaklar açısından çok zengin olan C bölgesinden işgal rejiminin engellemeleri nedeniyle yararlanamıyor. İşgal rejimi, bu bölgeye siyonist yerleşimcileri yerleştiriyor, askeri karargâhlar kuruyor, utanç duvarı inşa ediyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Can kaybı 72 bin 938'e yükseldi
Şehit İzzeddin İzzeddin el-Haddad dualarla defnedildi
Gazze’de şehit sayısı 72 bin 763’e yükseldi
Gazze'de ateşkes ihlallerinin devam etmesi sonucu 5 şehit
Kudüs'te rahibeye saldırı