Siyonizmle mücadelenin tek yolu silahlı direniştir

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, "Kudüs’ün Yahudileştirilmesine karşı koymak ve siyonizmle mücadelenin en gerçekçi yolu silahlı direniştir" dedi.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, yaklaşan Dünya Kudüs Günü münasebetiyle bir açıklama yaptı.

Heniyye, Filistin’de en çok Kudüs kentinin Yahudileştirilme gibi birçok tehlikeli planla karşı karşıya olduğunu belirterek, bütün İslam ülkelerini bu planlara karşı çıkmaya çağırdı.

İsmail Heniyye, ABD’nin Tel Aviv Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınması ve Kudüs’ün siyonist rejimin sözde başkenti olarak ilan edilmesine dikkati çekerek, bazı ülkelerin Filistin davasını unutturmaya çalıştığını ve bunun büyük bir ihanet anlamına geldiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Kudüs'te rahibeye saldırı
Siyonist müdahalenin başladığı "Sumud" için çağrı
18 Türkiye vatandaşı alıkonuldu
Vicdan gemilerinin güvenliği tüm parlamentoların sorumluluğundadır
Siyonist rejimin Gazze’ye saldırılarında şehit sayısı 72 bin 285’e yükseldi