Sokakta kalan aileye yardım

Şanlıurfa Valiliği, ev kirasını ödeyemeyince eşyalarını alarak bir boş bir arazide ağacın altına sığınan Erdal ailesine yardım etmek için harekete geçti.

ŞANLIURFA -17 Haziran'da "Kirasını ödeyemeyen aile dışarıda kaldı" başlığıyla yayımladığımız haberimizin ardından harekete geçen Şanlıurfa Valiliği, konu ile ilgili basın açıklaması yaptı.


Reşat Erdal ailesine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla birçok kez yardım yapıldığını açıklayan Valilik, son olarak Sosyal Yardım ve İnceleme görevlileri tarafından 18 ve 19 Haziran 2013 tarihlerinde Reşat Erdal ile görüşmelerin yapıldığı, ailenin sosyal konutlara yerleştirileceği, söz konusu şahsın iş teklifini reddettiği ifade edildi. (Osman Gülebak-İLKHA)



 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa’da otomobil devrildi: 1 ölü
Şanlıurfa Umut Kervanı arama kurtarma eğitimini tamamladı
Şanlıurfa’da kablo kaynaklı yangın korkuttu
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şanlıurfa’da kuaförün Filistin’e destek kampanyasına yoğun ilgi