Sözleşmeli 88 işçi için 3 bin müracaat

Mardin'in Kızıltepe İlçe Müftülüğü ve Belediye bünyesinde temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere 3 bin kişi müracaat etti.

KIZILTEPE - Kızıltepe İlçe Müftülüğü ve ilçe belediyesinde çalıştırılmak üzere 88 geçici personel noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek.

 

Camilerde temizlik görevlisi olarak 40, belediyede ise 48 sözleşmeli personel çalışacak. Müracaat eden 3 bine yakın işsiz vatandaş, büyük bir heyecan ile yapılacak kura sonuçlarını beklemektedir.

 

Kura sonrası ismi belli olan şahıslar, 16 Eylül'de işe başlayacak ve 13 Haziran'da sözleşmeleri bitecek. (Masum Erden-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Umut Kervanı'ndan Kızıltepe’de onlarca aileye gıda yardımı
Altınların konuşulduğu görüntü kaydı bilirkişiye gönderilecek
İş yerinin camına 9 mermi isabet etti
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde uyuşturucu madde ve ham maddesi ele geçirildi
Bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı