Sur’da yasağın kalktığı mahallelerde barikatlar imha ediliyor

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde barikatların kaldırılmasına yönelik operasyonlarda bir barikatın imha edilmesi saniye saniye kameralara yansındı.

Sur’da 69’uncu gününe giren sokağa çıkma yasağı 6 mahallede devam ederken yasağın sona erdiği mahallelerde barikatlar imha edilmeye başlatıldı. Bir barikatın polisler tarafından imha edilmesi ise saniye saniye kameralara yansıdı.

İlke Haber Ajansı’nın (İLKHA) objektifine yansıyan görüntülerde, daha önce yasağın olduğu yerlerde meydana gelen çatışmalarda PKK tarafından kullanılmak üzere hazırlanan barikatlar, polis tarafından kontrollü bir şekilde patlatılarak imha edildi.

“Sur’da 4 asker yaralandı”

Barikatların imhası sırasında bir vatandaşın aracı hasar görürken barikatlar ve mayınları imha etmeye yönelik çalışmalar titizlikle devam ediyor.

Öte yandan ilçede bugün yaşanan çatışmalarda 4 asker yaralandı. Yaralılar, tedavi edilmek üzere Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. (M. Sıddık Bilge/Yunus Sırat – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır
Diyarbakır'da seyir halindeki tır alevlere teslim oldu
Diyarbakır'da canlı müzik yapan işletmelere izin belgesi uyarısı
Diyarbakır'da pazar esnafı: Vatandaş filesini dolduramıyor
Doğan Hatun Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı görevinden istifa etti