Sur’da yasak olmayan bölgeye basın alınmadı

Sur’un sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı bazı mahallelerine basın mensuplarının girip görüntü alınmasına izin verilmedi.

Diyarbakır Sur İlçesinde sokağa çıkma yasağının olmadığı kimi mahallelerde polis basın mensuplarının içeriye girmesine izin vermedi.

Basın mensuplarına söz konusu mahallelere girmelerinin yasaklandığına dair resmi makamlarca herhangi bir uyarı yapılmamasına rağmen polisin böyle bir uygulamaya gitmesi ilginç bulundu.

Öte yandan Valilik ve Sur Kaymakamlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre, sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı mahallerde basın mensuplarına yönelik herhangi bir engelleme için talimat verilmediği belirtildi.   (İLKHA)



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir