Sur’daki çatışmalarda atılan roket binayı vurdu

Sur’daki çatışmalardan geldiği düşünülen bir roket Yenişehir ilçesinde bulunan bir apartmanın son katına isabet etti.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bulunan bir apartmanın son katı çatışmalardan dolayı isabet aldı. Olay yerinde bulunan halk, binaya Sur’daki çatışmalardan geldiğini tahmin ettikleri bir roketin isabet ettiğini belirtti.

Edinilen bilgilere göre bugün saat 12.00 sıralarında Yenişehir ilçesi Lise caddesinde bulunan bir binanın son katına Sur’daki çatışmalardan atıldığı tahmin edilen bir roket isabet etti. Bina sakinleri cismin roket olduğunu ve Sur ilçesi yönünden geldiğini belirterek, apartmanın son katına isabet etmesiyle binada hasar oluştuğunu ifade etti.

28-29 Aralıkta da çatışmalardan atılan roketler bina ve hastanelere isabet etmiş ve halk korku içinde olduklarını dile getirmişti.

Olayla ilgili henüz bir resmi açıklama yapılmamışken polis, konuyla ilgili inceleme başlattı. (M. Sıddık Bilge – İLKHA)











İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir