Suriye'de askeri noktaya yeraltından saldırı: 30 ölü

Suriyeli muhalifler, İdlib'te bir kontrol noktasını tam 40 günde kazdıkları tünelle havaya uçurdu. 45 ton patlayıcının kullanıldığı söylenen saldırıda 30 rejim askerinin öldüğü belirtiliyor.

Suriye'nin İdlib şehrinde askeri kontrol noktasına tünel kazarak düzenlenen saldırıda 30 kadar rejim askerinin öldüğü bildirildi.

Reuters'te yer alan habere göre Vadi Duyuf bölgesinde bulunan askeri noktaya tünel kazan Nusra Cephesi ve İslami Cephe'ye bağlı muhalifler, yaklaşık 40 ton patlayıcı ile bariyerleri havaya uçurdu. Patlama sonucu 30 civarında rejima askeri öldü.

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA da saldırıyı doğrulayarak çok sayıda askerin öldüğünü ve yaralıların olduğunu bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Suriye Haberleri

ENKS, Suriye muhalefetinden ayrıldığını duyurdu
Esad rejiminin işkence belgelerini sızdıran isim ortaya çıktı
Siyonist rejim fırsattan istifade ederek Şam'ın yakınlarına kadar ulaştı
Şam’da rejim kuvvetleri kontrolü kaybetti
Suriye'ye deprem yardımlarının ulaştırılması için iki sınır kapısı daha açılacak