Suriye'de yine toplu katliam: 60 ölü VİDEO

Suriye'de Senameyn beldesine tank ve zırhlı araçlarla giren ordunun 60'tan fazla sivili katlettiği bildiriliyor

Suriye'de Esad yönetimi yeni bir katliama daha imza attı. Dera'nın Senameyn beldesine dün tank ve zırhlı araçlarla giren ordu, sivillerden 60 kişiyi katlettiği belirtildi.

Muhaliflere bağlı Şam haber ağı (SNN) ordunun dün gerçekleştirdiği katliamda çok sayıda kişinin infaz edildiğini duyurdu. Ölenlerin arasında beldenin tek doktorunun da olduğu ifade edildi.

Muhalifler ayrıca, şehre tank ve zırhlı araçlarla giren ordunun bir çok ev ve işyerini yağmalamasının ardından ateşe verdiğini bildirdi.

Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan görüntülerde aralarında çocuk ve kadınların da olduğu çok sayıda ceset görülüyor. Katliamı anlatan bir kişi Esad ordusunun Senameyn beldesinde çok sayıda sivili kurşunlayıp, boğazladıklarını anlatıyor.

Öte yandan; muhalifler bugün İdlib'in kırsalında Esad yönetimine ait bir helikopteri düşürdüğünü duyurdu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Suriye Haberleri

Suriye’deki Kürt kardeşlerimiz çok zor günlerden geçiyor
Umut Kervanı Kobani'de yardım dağıttı
Kürtler Müslüman bir halktır, kardeşlerinizi terk etmeyin
Umut Kervanı, Afrin'de çatışmanın mağdurlarına sıcak aş dağıttı
Yardım ulaştırmak üzere Umut Kervanı heyeti Halep'te