Suriyeli çocuklar için toplandılar

Suriyeli çocuklara yönelik çalıştay hazırlığı yapan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Suriyeli çocuklara daha iyi hizmet vermek için alt komisyon toplantısı gerçekleştirdi.

Suriyeli çocuklara yönelik çalıştay hazırlığı yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, alt komisyon toplantısına gerçekleştirdi. Toplantı ASP İl Müdürü Murat Demirkol başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile UNICEF temsilcileri katıldı.

Düzenli aralıklarla bir araya gelen alt çalışma komisyonu, bu toplantılarla eylem planı oluşturarak Suriyeli çocuklara yönelik daha iyi hizmet vermeye çalışıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, “Şanlıurfa’daki tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir alt komisyon oluşturarak düzenli aralıklarla bir araya gelmekteyiz. Toplantıda Suriyeli çocuklara daha iyi hizmet modelini nasıl sunabiliriz gibi konular ele alınmakta.

Geçen yıl il müdürlüğümüz olarak çocuklara yönelik çok verimli geçen bir çalıştay programı düzenledik. Bu yıl ise UNICEF ile birlikte Suriyeli çocuklara yönelik bir çalıştay yapmayı planlıyoruz. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra en kısa süre içerisinde çalıştayımızı gerçekleştireceğiz. Ayrıca Suriyeli çocuklara yönelik Harran konteyner kentte refakatsiz çocuklara barınma merkezi açılacaktır.” dedi. (İLKHA)



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa’da otomobil devrildi: 1 ölü
Şanlıurfa Umut Kervanı arama kurtarma eğitimini tamamladı
Şanlıurfa’da kablo kaynaklı yangın korkuttu
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şanlıurfa’da kuaförün Filistin’e destek kampanyasına yoğun ilgi