Tarihi Adıyaman çarşısında çalışmalar devam ediyor

​Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tarihi Adıyaman Çarşısında devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Adıyaman Belediyesi tarafından Tarihi Adıyaman çarşısında sürdürülen restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Tamamlanarak Adıyaman’a kazandırılması hedeflenen proje için sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Kılınç, “Allah’ın izniyle en kısa sürede Adıyaman’a eşsiz bir eser daha kazandıracağız.” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Kılınç, “Yaklaşık 300 yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi çarşıda sürdürdüğümüz restorasyon çalışmalarımızda ikinci etap tüm hızıyla devam ediyor. Eski Adıyaman kültürünün günümüzde ve gelecekte de yaşanmasını sağlamak amacıyla başlattığımız çalışmalarımız tamamlandığında şehrimiz eşsiz bir esere daha kavuşmuş olacak inşallah. Bu anlamda bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adıyaman Haberleri

Babalarının cenazesine katılmak için yurt dışından gelen kardeşler trafik kazasında hayatını kaybetti
Çocuklardan Gazze çağrısı: Aç bırakılmış kardeşlerimizi vahşi yaratıkların eline bırakmayın
Adıyaman’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı
Adıyaman'da uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı
HAKSİAD Yönetim Kurulu Toplantısı Sonuç Bildirgesi açıklandı