Tarihi Urfa Kapı’nın çevresindeki barakalar yıkılıyor

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde tarihi Urfa kapısı çevresindeki barakalardan yapılan dükkânlar yıkılıyor.

Birecik Belediyesi ekipleri, daha önce boşaltma tebligatı yapılan Urfa Kapı’nın çevresindeki barakadan yapılan dükkânların yıkımına başladı.

Tarihi Urfa Kapı’nın çevresinde görüntü kirliliği oluşturduğu gerekçesiyle baraka dükkânlar yıkılırken, mahalle sakinleri ve esnaf da tinercilerin bu mekânları mesken tuttuğunu söyledi.

Artık bu tip yapılara müsaade edilmeyeceğini belirten yetkililer, yıkım çalışmalarının, inşaatı devam eden hastanenin yanındaki ve sanayi yolundaki bütün barakaların kaldırılmasıyla sona ereceğini ifade ettiler. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da "Niyet Ettim Örtünmeye Emrin Başım Üstüne" programı düzenlendi
Şanlıurfa'da tesettür bilincini güçlendiren anlamlı buluşma: "Tesettüre niyet ettim, emrin başım üstüne" programı
Gülebak: Hazreti Hüseyin'in davası bizim için çok değerlidir
Şanlıurfa'da tesettür programı düzenlenecek: Yüzlerce kız çocuğu tesettürle tanışacak
Şanlıurfa’da belediye otobüsünde duman paniği: Yolcular tahliye edildi