Tarsus zabıtasından dilenci baskını

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sokak ve caddelerde dilencilik yapanlara yönelik baskın yaptı.

İlçenin en işlek caddeleri ve cami önleri başta olmak üzere dilenerek para toplayan dilencilere yönelik baskınlarına devam eden Tarsus Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yapılan uygulamada dilenen 6 kadın ve 4 çocuğu yakaladı.

Özellikle dilenirken çocuklarını kullanan 6 kadın dilenci, sokaklardan men edilirken Belediye Zabıta Müdürlüğü binasına getirildi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilerin üzerlerinde çıkan paralara el koyarak, 5326 sayılı Kabahatler Yasası’nın 33. maddesi gereğince cezai işlem uyguladı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus halkının güvenliği ve rahatlığı için uygulamaların rutin olarak devam edeceğini söyledi.   (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tarsus Haberleri

Mersin’de 6 kişiyi öldüren zanlı yakalanacağı sırada intihar etti
HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Demir'den Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin açıklama
Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin Mersin Valiliğinden açıklama
Tarsus’ta esnaf ve tekstil sektörü temsilcileriyle buluştu
Mersin'in Tarsus ilçesinde hayırsever fırıncıdan örnek davranış