Tarsuslu Gazeteci hayatını kaybetti

Tarsus'ta gazetecilik ve TV programcılığı yapan İsa Aydın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

MERSİN - Tarsus’ta gazetecilik yanı sıra TV-Radyo programcılığı yapan İsa Aydın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Dün gece evinde rahatsızlanan ve ailesi tarafından Tarsus Devlet Hastanesi ek binasına götürülen İsa Aydın’ın kalp krizi geçirdiği ve bu sebeple hayatını kaybettiği bildirildi.

 

Haberi alan Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan ve gazeteci arkadaşları hastaneye akın akın ettiler.

 

MEDYAD’tan yapılan açıklamaya göre, evli ve 6 çocuk babası İsa Aydın’ın cenazesi bugün saat 17. 30’da Güney Mezarlığı’nda defnedileceği belirtildi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tarsus Haberleri

Tarsus’ta esnaf ve tekstil sektörü temsilcileriyle buluştu
Mersin'in Tarsus ilçesinde hayırsever fırıncıdan örnek davranış
Mersin Tarsus Otoyol Damlama bölgesinde trafik kazası, 2 ölü
Don nedeniyle zarar gören çiftçiler destek bekliyor
Yolcu otobüsü TIR'a arkadan çarptı, 10 yaralı