Tarsus'ta araç yakan PKK'lılara vatandaşlar tepki gösterdi

Mersin'in Tarsus ilçesinde süren şiddet olaylarında, ilçedeki hemzemin geçit üzerinde bir aracı ateşe veren PKK'lı çetelere halk tepki gösterdi.

MERSİN-  Tarsus ‘ta bir aracı ateşe veren PKK’lı  çetelere halk tepki göstererek yaşanan şiddet olaylardan rahatsızlık duyduklarını belirttiler.

Gazipaşa Mahallesi, Gazipaşa Bulvarı üzerindeki tren yolu hemzemin geçidinde meydana gelen olayda, gecenin karanlığından yararlanan PKK’lı çetelerler, park halindeki bir otomobili sürükleyerek hemzemin geçidinin yakınlarına getirdi. Sürükleyerek getirdikleri otomobille yolu  araç ve yaya trafiğine kapatan sladırganlar, daha sonra Molotof atarak otomobili ateşe verdi.

Otomobili ateşe veren PKK’lı çetelere müdahale eden polis ekipleri biber gazı kullandı.  Polisin müdahalesi ile, göstericiler karanlıktan yararlanarak ara sokaklara kaçtı.  Alevler içinde kalan otomobil ise olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından söndürüldü.
 
Öte yandan yine Fahrettin Paşa Mahallesinde bulunan Kavaklı Hemzemin geçidinde bir araya gelen, PKK’lıların mütedeyyin insanlara yaptığı saldırılara  duyarlı vatandaşlardan  yaklaşık 100 kişilik bir  grup, tekbirler getirerek yaşananlara tepki gösterdiler.

Polis  ekipleri grupla  yaptığı görüşmenin ardında, sessizce dağıldı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tarsus Haberleri

Mersin’de 6 kişiyi öldüren zanlı yakalanacağı sırada intihar etti
HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Demir'den Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin açıklama
Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin Mersin Valiliğinden açıklama
Tarsus’ta esnaf ve tekstil sektörü temsilcileriyle buluştu
Mersin'in Tarsus ilçesinde hayırsever fırıncıdan örnek davranış